Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Noćni život i provod u Haniotiju

 

Za neke turiste Hanioti znači more, plaže i sunce, dok je za druge Hanioti asocira na masline, Mediteranske salate i feta sir. Za mnogo je pak, naročito za mladju populaciju, Hanioti sinonim za muziku, provod, klubove, diskoteke i noćni provod koji je nadaleko poznato po celoj Grčkoj.

 

Pitate se kako da provedete svoj odmor u Haniotiju?

 

Sve zavisi od Vas. Hanioti može da ponudi mnogo, od romantičnih šetnji pokraj mora do noćnih klubova. Diskoteke su otvorene od od maja, do kraja septembra, sa širokim lepezom muzike od house muzike, preko hip-hop-a, pa čak i do džeza. Utisak koji stičete po dolasku u Hanioti je taj da ovo mesto nikad ne spava. Kada zadje sunce i padne veče, mesto dobija novo lice.

Ukoliko ne želite da večeri i noći provodite u klubovima, prepuručujemo Vam da posetite bioskop, gde se puštaju kako klasični, tako i najnoviji filmovi. Većina filmova je na engleskom jeziku sa grčkim titlom. Mnogo barovi u mestu takodje nude širok spektar zabave i opuštanja.

Vruća atmosfera nastaje u pabovima i barovima, kada grčki pevači gostuju, ili kada se turisti sami late mikrofona u karaoke barovima.

Veče na plaži je poseban doživljaj. Uveče se priguše svetla, popale baklje, pa se sjate ljudi, uglavnom omladia. Skoro svake večeri se organizuju noćne žurke na plaži. Ove žurke mogu poslužiti kao alternativa diskotekama i klubovima.

 

Nađite i rezervišite smeštaj u Haniotiju brzo lako i jednostavno!

 

Pogledajte kompletnu ponudu apartmana za destinacju Hanioti 2024!