Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Vila Sarantis


BazenBesplatan internetIzvan centraZa parove
Hanioti apartmani letovanje 2024:
Vila Sarantis


Gostima se sviđa zbog:

Poseduje bazen

Besplatan bežični internet

REZERVIŠITE ODMAH!

Hotel Sarantis se nalazi ispod glavnog puta. Sarantis je udaljen na 5-10 minuta hoda od Hanioti plaže. i 100-nak metara od glavnog šetališta u Haniotiju. Hotel Sarantis poseduje lepo uređen, veliki bazen sa terasom za sunčanje, ležaljkama i suncobranima  koji su na raspolaganju gostima hotela. Bar na bazenu pružiće vam prijatno osveženje Ili laki obrok i doprineti prijatnoj atmosferi. U svom sastavu ima recepciju, bazen sa pool barom, dok se nedaleko od hotela nalaze brojni marketi i taverne, sadržaji za decu i brojni drugi sadržaji.

Hotel Sarantis u svom sastavu ima dvokrevetne i trokrevetne studije, koji se nalaze u spuštenom, niskom, prizemlju (imaju pogled na bazen) i na prvom spratu (balkon - pogled ulica). Studiji su ukusno dekorisani i moderno  opremljeni, svaki poseduje: opremljenu kuhinju sa frižiderom, kupatila sa TWC-om, TV, terasu i AC uredjaj. Upotreba klima uredjaja i interneta nije uračunata u cenu najma studija.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5€ dnevno. Usled nestabilne situacije u Grčkoj sa električnom energijom, vlasicni smeštaja zadržavaju pravo da promene cenu korišćenja klima uređaja.

GPS koordinate ovog objekta su: 39.998524, 23.572853.Vila Sarantis cene 2023

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati
OVDE

Formiranje cenovnika je u toku.
Očekujemo da će cenovnik biti dostupan od 10.12.2023
Do tada možete poslati upit ili pogledajte ponudu na destinaciji Hanioti.